Sunday, February 27, 2011

Paranoid Park



Paranoid Park
Riik: Prantsusmaa, USA
Aasta: 2007
Žanr: Draama

Lugu 16-aastasest noobist rulatajast Alexist, kes kirjutab mingit teksti juhtunud sündmustest. Ühel päeval, kui Alex läks üksinda kurikuulsasse Paranoid Parki, tutvus ta seal mingi imeliku vennaga. Nad otsustasid koos kaubarongiga sõitma minna. Nende illegaalset tegevust märkas turvamees, kes asus rongi taga ajama ja Alexile taskulambiga äsama. Alex küttis seepeale turvamehele rulaga, kes lendas siruli rööbastele. Õnnetuseks tuli just neid rööpaid mööda rong, mis viilutas turvamehe kaheks (see oli eriti äge, et turvamehe ülakeha veel liikus ja elas).
Sellest õhtupoolikust peale oli Alex meeltesegaduses ja ei teadnud, mida ette võtta. Lisaks kirjutab ta selles kirjas/tekstis/värgis oma muudest tegemistest: tšikid, sõbrad jne. Kokkuvõttes ei saadudki vist teada, et turvamehe tappis Alex.

Ootasin filmist enamat, kuna tegu ikkagi auhindadega pärjatud filmiga. Filmis esines palju mõttetuid kaadreid rulasõidust, mis ei olnud ilusad ega lahedad, vaid lihtsalt tüütud. Samuti ei ole eriti huvitav vaadata 5 minutit, kuidas inimene dušši all uimerdab. Minu jaoks jäi film kohati uimaseks. Kuid iseenesest ei midagi hullu, täiesti normaalne film.

Treiler:

No comments:

Post a Comment