Tuesday, February 22, 2011

Trash Can Dance: Talv

Trash Can Dance: Talv
Artist: erinevad
Aasta: 2010
Žanr: erinevat

Mõned päevad tagasi potsatas mu kaunisse postkasti plaat, mille võitsin Trash Can Dance´i blogis toimunud muusikaküsitlusel. Plaat on koostatud eelnimetatud blogi omaniku Gert "Trash" Moseri poolt, kes on vastavalt enda maitsele kuhjanud plaadile kokku 15 vägagi erinevat lugu. Antud plaat on Trash Can Dance´i teine plaat, enne on veel ilmunud kogumik "Sügis" ning ilmselt tulekul ka teised aastaajad. Kogumikul on nii raskemaid kui ka kergemaid palu, kuid hoolimata lugude mitmekesisusest, ei olnud plaadil mitte ühtegi halba lugu. Ilmselgelt on plaadi koostajal hea maitse.

Plaadil astuvad üles näiteks Herald, Imandra Lake, Hukkunud Hinged, Tolmunud Mesipuu ja paljud teised tuntumad ja tundmatumad artistid. Plaadi puhul on eriline see, et mitmeid sellel olevaid laule pole varem ühelgi helikandjal avaldatud. Antud kogumik oleks kindlasti hea ülevaade sellest, kui häid artiste on Eestis võimalik leida. Mina isiklikult olin küll kõikide artistide nimesid varem kuulnud (peale ühe), aga nende loominguga ma varem eriti kokku polnud puutunud. Seega sain targemaks.

Nüüd aga lähen panen plaadil asetsevad lood oma emmpeekolmemängijasse. Plaat on müügil Nailboardis ja saab ka koostajalt endalt (blogi link ülalpool).

Ega eriti Juutuubis miskit sealt plaadilt ei leidunud, aga siiski ühe leidsin:

No comments:

Post a Comment