Monday, January 17, 2011

August Rush


August Rush
Aasta: 2007
Riik: USA
Žanr: Muusikaline draama

Lugu lastekodus elavast poisist, tema seiklustest ja kadunud vanematest. Kaks suurepärast muusikut veetsid koos ühe öö. Naine rasestus, kuid veidi enne sünnituse tähtaega osales kokkupõrkes autoga. Naise isa ütles naisele, et poeg suri, kuigi tegelikult oli ta elus. Isa tahtis, et poeg ei segaks tütre muusikukarjääri. Lapse isa ja ema peale seda ööd ei kohtunud.
Naine sai poja olemasolust teada 11 aastat hiljem, samal ajal hakkas naist otsima lapse isa.
Poiss lahkus lastekodust ning jõudis New Yorki. Seal alustas ta muusikukarjääri: algul tänavamuusikuna ning hiljem juba suure heliloojana. Lõpuks kohtuvad kõik pereliikmed kontserdil, kus esitatakse poisi teost.
Filmi stoori oli kahtlemata suurepärane, teostus hea, filmimuusika VAPUSTAV, võiks seda filmi algusest lõpuni lihtsalt kuulata. Kahtlemata film, mida tahaks veel vaadata. Miinuspooled: film oli ameerikalikult liiga ilus ja ülepingutatud (see, et poiss oli laksult kõiges andekas ja kirjutas teoseid ilma, et oleks varem noote näinud...). Teiseks oli suhteliselt ebaõnnestunud see, et kitarrimäng ei läinud tegeliku muusikaga kokku ning poiss dirigeerida ka ei osanud. Aga need on siiski pisiasjad :)

Treiler

No comments:

Post a Comment